Green Coast

Green Coast

ABP-së iu besua dizenjimi i fushatës së reklamimit si dhe dizenjimi dhe zhvillimi i faqes së re të internetit të Green Coast Luxury Resort.
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast

Dizenjimi i Fushatës së Reklamimit

Puna nisi me rifreskimin e identitetit të Green Coast, logos dhe elementeve të tjera të identitetit të markës, duke e finalizuar këtë fazë me manualin e brandit. Më pas, ne punuam me stafin e marketingut të Green Coast, për të dizenjuar të gjitha imazhet për billiboards dhe city lights, banera për web, faqe revistash dhe material të tjera promocionale, që u përdorën për të prezantuar klientët me këtë destinacion të ri luksoz të verës.

Faqja e internetit dhe marketingu online

ABP dizenjoi dhe zhvilloi faqen e re të internetit të Green Coast, sipas trendeve më të fundit të website-ve, në të dy versionet, desktop dhe mobile. U ndërmorën fushata SEO, për ta renditur faqen në rezultatet më të larta të Google. Faqja e re u prezantua nëpërmjet një fushate email advertising, drejt adresave të emailit në të gjithë Shqipërinë, dhe një Neësletter iu dërgua një databaze të caktuar klientësh.

Dëshmi

Vlerësimet më të mira për skuadrën e shkëlqyer të ABP Company, me në krye Julin. Kemi gjetur tek ju djem dhe vajza energjikë, profesionalë, kreativë por mbi te gjitha korrektë dhe pozitivë. Jeni vërtetë suport për ne, kur dimë që në çdo kohë na përgjigjeni me profesionalizëm. Moto e punës është… “duam produktin më të mirë, në kohën më të shpejtë, me ofertën më të mirë” dhe këtë e kemi gjetur tek ju. Ndërtimi i faqes së web “Green Coast Luxury Resort” ka përmbushur të gjitha pritshmëritë tona dhe kemi pasur një feedback shumë pozitiv nga klientët prandaj ju besojmë dhe elementë të tjerë të punës tonë. Ne ndihemi mirë duke ditur që jeni krah nesh si bashkëpuntorëtë suksesshëm, për të na facilituar ne çdo kohë.
Ju jeni partnerët tanë të besueshëm….
Klodiana AJAZI
Departmenti i Shitjeve dhe Marketingut
- Menaxhere e Shitjeve dhe Marketingut
Lloji i industrisë: Resort
Viti i themelimit të biznesit: 1 vit
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://greencoast.al/
Share in social media
Lloji i industrisë: Resort
Viti i themelimit të biznesit: 1 vit
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://greencoast.al/
Share in social media
 • All
 • #Aplikacion Telefoni
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #Programe
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • ABP, faqe web, ADE

  ADE

  • #Design
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Design
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Agri

  Agri

  • #Design
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Design
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Agrocon Albania

  Agrocon

  • #Dizenjim Websitesh
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim i faqes së internetit dhe marketing online, albania express travel

  Albania Express Travel

  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim brendi, albanian alps

  Albanian Alps

  • #Brand & Communications
  • #Design
  Read More
  • #Brand & Communications
  • #Design
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albchrome

  Albchrome

  • #Design
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Design
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albsig

  Albsig

  • #Dizenjim Websitesh
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albtelecom

  Albtelecom

  • #Dizenjim Websitesh
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Aleat

  Aleat

  • #Dizenjim Websitesh
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Zhvillim Ne Web
 • ALTAX

  ALTAX

  • #Dizenjim Websitesh
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, identiteti i brendit dhe fushate reklamimi, ami event

  Ami Event

  • #Identiteti I Kompanisë
  Read More
  • #Identiteti I Kompanisë
 • abp, dizenjim brendi dhe zhvillim faqe interneti, ardi borova

  Ardi Borova

  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro

  Argjendari Pirro

  • #Design
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Design
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Balfin

  Balfin

  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Zhvillim Ne Web
 • Downtown One

  Downtown One

  • #Dizenjim Websitesh
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, marketing online, Elbabeton

  Elbabeton

  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Marketing Online
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Marketing Online
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
 • Elbasani Im

  Elbasani Im

  • #Brand & Communications
  • #Design
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Brand & Communications
  • #Design
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Elektroservis

  Elektroservis

  • #Dizenjim Websitesh
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Zhvillim Ne Web
 • abp, ndertim programi dhe zhvillim faqe interneti, ems

  EMS

  • #Dizenjim Websitesh
  • #Programe
  • #Zhvillim Ne Web
  Read More
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Programe
  • #Zhvillim Ne Web
 • EPTISA

  EPTISA

  • #Aplikacion Telefoni
  • #Design
  Read More
  • #Aplikacion Telefoni
  • #Design
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale