Zgjidhje
Zgjidhje ABP
na pëlqen të
sfidohemi
tek ajo që jemi
më të
mirët!

Strategji

Suksesi nuk ndodh rastësisht. Inovacion dhe Autenticitet

 • Kërkim
 • Branding dhe dizenjim identiteti
 • Strategji tregu
 • Strategji fushate
 • Konsulencë
 • Web

  Mjete që e ndihmojnë biznesin tuaj të krijojë lidhje, të komunikojë dhe të ketë rezultate.

  • Dizenjim dhe zhvillim faqesh internet
  • SEO and SEM
  • Aplikacione web
  • E-comerce
  • Përmbajtje dhe përkthim
  • Web analytics
  • consulting

  Programe

  Mjetet për një menaxhim më të mirë.

  • Arkitekturë zgjidhjesh
  • Integrim i të dhënave dhe sistemit
  • -Aplikacione web
  • Menaxhim databaze
  • Subscription, loyalty, CRM
  • Consulting

  Social

  Sigurimi i përfshirjes masive dhe krijimi i brand awareness

  • Strategji e mediave sociale
  • Fushata në mediat sociale
  • Blog dhe marketing influencues
  • Menaxhim bannerash
  • Analitikë
  • Konsulencë
  We are social
  Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale
  Lini një takim
  Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
  Na kontaktoni