Argjendari Pirro

Argjendari Pirro

ABP dizenjoi faqen e internetit të kompanisë, bazuar në logon dhe linjën e brandit, me finesën dhe elegnacën që karakterizon një dizenjues dhe prodhues bizhuterish artistike si Pirro.
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro

ABP dizenjoi faqen e internetit të kompanisë, bazuar në logon dhe linjën e brandit, me finesën dhe elegnacën që karakterizon një dizenjues dhe prodhues bizhuterish artistike si Pirro.
U zhvilluan të dyja versionet e faqes, desktop dhe mobile. Website përman të gjithë gamën e gjerë të bizhuterive që Pirro ofron, secili me specifikimet e detajuara, dhe opsioni i wishlist ndihmon klientët të gjejnë atë që kanë kërkuar më parë. Në përfundim të projektit u ndërmorën fushata SEO në mënyrë që faqja të renditej sa më lart në motorët e kërkimit. Ne website është integruar edhe moduli i Newsletter, që klientët të përditësohen vazhdimisht në lidhje me produktet dhe ofertat më të fundit.

Lloji i industrisë: Argjendari
Viti i themelimit të biznesit: 1986
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://pirro.al
Share in social media
Lloji i industrisë: Argjendari
Viti i themelimit të biznesit: 1986
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://pirro.al
Share in social media
  • All
  • #Aplikacion Telefoni
  • #Brand & Communications
  • #Design
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Marketing Online
  • #Programe
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • ABP, faqe web, ADE

    ADE

    • #Design
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Design
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Agri

    Agri

    • #Design
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Design
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Agrocon Albania

    Agrocon

    • #Dizenjim Websitesh
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim i faqes së internetit dhe marketing online, albania express travel

    Albania Express Travel

    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim brendi, albanian alps

    Albanian Alps

    • #Brand & Communications
    • #Design
    Read More
    • #Brand & Communications
    • #Design
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albchrome

    Albchrome

    • #Design
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Design
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albsig

    Albsig

    • #Dizenjim Websitesh
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albtelecom

    Albtelecom

    • #Dizenjim Websitesh
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Aleat

    Aleat

    • #Dizenjim Websitesh
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Zhvillim Ne Web
  • ALTAX

    ALTAX

    • #Dizenjim Websitesh
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, identiteti i brendit dhe fushate reklamimi, ami event

    Ami Event

    • #Identiteti I Kompanisë
    Read More
    • #Identiteti I Kompanisë
  • abp, dizenjim brendi dhe zhvillim faqe interneti, ardi borova

    Ardi Borova

    • #Identiteti I Kompanisë
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Identiteti I Kompanisë
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro

    Argjendari Pirro

    • #Design
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Identiteti I Kompanisë
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Design
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Identiteti I Kompanisë
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Balfin

    Balfin

    • #Dizenjim Websitesh
    • #Identiteti I Kompanisë
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Identiteti I Kompanisë
    • #Zhvillim Ne Web
  • Downtown One

    Downtown One

    • #Dizenjim Websitesh
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, marketing online, Elbabeton

    Elbabeton

    • #Dizenjim Websitesh
    • #Identiteti I Kompanisë
    • #Marketing Online
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Identiteti I Kompanisë
    • #Marketing Online
    • #SEO
    • #Zhvillim Ne Web
  • Elbasani Im

    Elbasani Im

    • #Brand & Communications
    • #Design
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Identiteti I Kompanisë
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Brand & Communications
    • #Design
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Identiteti I Kompanisë
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Elektroservis

    Elektroservis

    • #Dizenjim Websitesh
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Zhvillim Ne Web
  • abp, ndertim programi dhe zhvillim faqe interneti, ems

    EMS

    • #Dizenjim Websitesh
    • #Programe
    • #Zhvillim Ne Web
    Read More
    • #Dizenjim Websitesh
    • #Programe
    • #Zhvillim Ne Web
  • EPTISA

    EPTISA

    • #Aplikacion Telefoni
    • #Design
    Read More
    • #Aplikacion Telefoni
    • #Design
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale