Të reja

Të reja

Kurs profesional për Webmaster

Kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë projektin më të fundit të ndërmarrë nga ABP!

Hene, 8 Janar 2018 07:43 AM

Lexo më shumë
Aftësi për Punë S4J. Konferencë: Sjellim biznesin në shkollë dhe shkollën në biznes

Aftësi për Punë S4J. Konferencë: Sjellim biznesin në shkollë dhe shkollën në biznes

Konferenca "Sjellim biznesin në shkollë dhe shkollën në biznes" ishte një ndër aktivitetet më të rëndësishme të Javës së Praktikave Profesionale!

Hene, 4 Dhjetor 2017 10:56 AM

Lexo më shumë
Aftësi për Punë S4J. E nisëm! Aleanca Shqiptare për Praktikat Profesionale

Aftësi për Punë S4J. E nisëm! Aleanca Shqiptare për Praktikat Profesionale

Prezantimi i Aleancës Shqiptare të Praktikave Profesionale shënoi mbylljen me sukses të javës së veçantë të aktiviteteve. Aleanca do të funksionojë si një njësi që bashkon bizneset që kanë përqafuar...

Hene, 4 Dhjetor 2017 10:56 AM

Lexo më shumë
Domosdoshmëria e Mediave Sociale në një biznes

Domosdoshmëria e Mediave Sociale në një biznes

Sot, çdo biznes i vogël dhe i mesëm përdor mediat sociale për të arritur audiencën e dëshiruar. Interneti i jep çdokujt lirinë për të zgjedhur atë që i pëlqen dhe...

Enjte, 2 Nentor 2017 03:22 PM

Lexo më shumë
Pse ju nevojitet një faqe web

Pse ju nevojitet një faqe web

Si shumë pronarë biznesesh ju mund të mendoni se biznesi juaj nuk ka nevojë për një faqe interneti. Ky është një keqkuptim.

Hene, 25 Shtator 2017 01:20 PM

Lexo më shumë
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni